România
monede:
Adidas Stan Smith Romania
  Transport gratuit peste RON720    30 de zile de garantare a banilor înapoi
Home ::  Livrare & Retur

Livrare & Retur

Citiți cu atenție următorii termeni înainte de a vă plasa comanda. Echipa noastră de service va oferi servicii post-vânzare în conformitate cu acești termeni atunci când tranzacția dvs. este aprobată.
livrare
Comenzile sunt de obicei expediate în termen de 1-2 zile lucrătoare de la data comenzii. Folosim International Express Service pentru toate livrările internaționale, echipa noastră de service va furniza un număr de urmărire pentru urmărirea online imediat după expedierea mărfurilor. USPS.EMS, care necesită 5-7 zile lucrătoare.
Urmărirea
Echipa noastră de service va trimite clientului e-mail numărul de urmărire. Împreună cu site-ul unde își pot urmări ordinul după expedierea comenzii. Vă sfătuim pe cumpărător să verifice periodic e-mailul sau starea de expediere a comenzii și contactați oficiul poștal local atunci când acestea sunt disponibile. Dacă pachetul ne-a fost returnat din cauza faptului că nimeni nu a semnat pentru acesta, nu vom accepta rambursarea integrală a acestuia. În cazul în care clientul dorește încă comanda returnată, atunci sunt responsabili pentru transportul de mărfuri restituit, care depinde de greutatea mărfii.
Anularea și modificarea
Dacă doriți să anulați comanda, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail imediat. Anularea și modificarea comenzilor sunt acceptate NUMAI în doar 5 ore. Se aplică 10% comision de anulare. Comenzile expediate nu pot fi anulate.
Întoarcere
1. Dacă doriți să returnați produsele, vă rugăm să ne contactați în termen de 7 zile de la primirea acesteia și să ne informați despre motivul returnării. Dacă există probleme grave de calitate, vă rugăm să ne arătați cu ușurință niște poze cu chitanța expresă și produsele care pot reflecta defectele.
2. Produsele cu probleme grave de calitate pot fi returnate și înlocuite. Vom restitui mărfurile după ce ne-ați furnizat suficiente dovezi. Cu toate acestea, restituirea integrală nu poate fi acceptată.
3. În cazul în care produsele au fost afectate de factorii umani, nu am accepta returnarea.
4. Înainte de returnarea mărfurilor, vă rugăm să ne cereți adresa de retur. Dacă parcela a fost pierdută din cauza unei adrese incorecte, nu am mai înlocui comanda. În cazul în care comanda dvs. ne-a fost returnată din cauza unei adrese incorecte sau dacă nimeni nu semnează pentru aceasta, nu vom oferi restituirea integrală. În plus, vom aranja reîncărcarea după ce vom primi bunurile returnate și ar trebui să plătiți pentru costurile suplimentare.
5. Nu vom oferi rambursarea integrală dacă refuzați să semneze pentru parcelă în scopuri cu excepția cazului în care ajungem la un acord. Când vom primi returnările, vă vom rambursa, dar cu o deducere a taxei poștale.
A inlocui
1. Bunurile pot fi schimbate în condițiile în care nu sunt folosite și în stare originală, cu toate ambalajele și etichetele originale.
2. Dacă trimitem comanda în culoarea, dimensiunea sau stilul greșit și doriți să o modificați, contactați-ne în termen de 15 zile de la primirea produsului. Înlocuirea nu poate fi acceptată după 15 zile.
3. Înainte de returnarea mărfurilor, vă rugăm să ne cereți adresa de întoarcere. Dacă parcela a fost pierdută din cauza unei adrese incorecte, nu am mai înlocui comanda.
4. Îți recomandăm să alegi serviciul poștal sau curierat trasabil, astfel încât să putem urmări parcela online. În plus, informațiile privind urmărirea vor fi dovada re-încărcării la timp.
5. Orice cost suplimentar pentru înlocuire ar trebui să fie pe cumpărător, în special taxa de expediere.
6. În cazul în care produsul dvs. din comanda dvs. nu este în stoc pe ETD, vă vom contacta pentru înlocuire. Prețul înlocuirii poate fi puțin mai mare decât prețul comenzii dvs. originale, dar ar trebui să fie de 6%.
Restituire
1. Dacă există o defecțiune ușoară cu bunurile, dar nu a afectat utilizarea zilnică, vom oferi restituirea parțială ca compensație
2. Dacă puteți dovedi că există probleme grave de calitate ale produselor, vă putem oferi restituirea integrală în condițiile în care nu ați efectuat nicio înlocuire.
3. Dacă nu primiți nicio informație de urmărire a pachetului dvs. după 25 de zile, vă vom restitui pentru suma totală.
Asigurare
Peste 99% dintre articole vor fi livrate în siguranță. Nu trebuie să plătiți bani suplimentari pentru asigurare, compania de transport maritim va fi responsabilă pentru toate elementele pe care le efectuează. În cazul în care elementul dvs. se pierde sau se deteriorează, vom fi responsabili pentru jumătate din pierdere.
Copyright ? 2020 www.cooperandwolf.com. Powered by Adidasi Adidas Leftini Online

IP-ul dumneavoastra este: 3.226.243.36     Adidas Stan Smith Romania , Adidasi Adidas , Tenisi Originali , Leftini Online